Jalaksen jalkineet suojaavat käyttäjäänsä putoavilta esineiltä, teräviltä kohteilta ja vaarallisilta kemikaaleilta tai lämpötiloilta. Erinomainen käyttömukavuus ja työskentelyasentoa parantavien ominaisuuksien myötä työnteho parantuu ja yleinen hyvinvointi lisääntyy. 

Malleja esimerkiksi:

UUTUUS

Exalter Easyroll 9538 

Kuumuutta kestävä nitriilikumipohja ja sen erikoismallinen pohjakuvio estää veden, lumen ja lian kertymistä. Lisäksi erikoismuotoiltu jalkaholvi varmistaa turvallisuuden askelmissa.

Saatavana myös punaisilla yksityiskohdilla. Koot 36-47

Suosittu varsikenkä Off Road s3

Sopii hyvin monenlaisiin työoloihin, erityisesti oloihin, joissa työlämpötila vaihtelee paljon, esimerkiksi kuljetusalalle tai huoltotehtäviin. 

Kengässä tilava lesti, teräksinen naulaanastumissuoja ja alumiininen varvassuoja. Pitävä ja hyvin kuumuutta kestävä ulkopohja. Vetoketju sivussa ja kaksinkertaiset iskunvaimennusvyöhykkeet. 

Saatavilla myös vuorellinen talvimalli. Koot 36-47 


Boots 1822

Talvisaapas turkisvuorella. Korkea varsi ja tilava lesti. Enduro-pohja kestää hyvin kylmää ja omaa erinomaisen pidon. Erikoismallinen pohjakuvio estää veden, lumen ja lian kertymistä. Vetolenkit helpottavat kenkien pukemista. 

Saatavilla koot 37-48


Lisää kenkiä löydät myymälästämme!